keyboard_arrow_right
Pillun mikkeli

Herkku pillu halukas nainen

herkku pillu halukas nainen

hellepäivän lailla. Minulla ihan polvet tutisivat tulevan edessä ja kurkkua kuivasi aisankannattajan nöyryyttävä, mutta silti niin kertakaikkisen upea osa tässä elämässä. Rakkaani kasvoja en nähnyt, mutta kuulin hänen valittavan ihanasti nautinnosta ja kirkaisevan välillä kunnolla, kun Hannu nuiji kyrvällän mahtavia orgasmeja pillun kautta. Rakas vaimoni makasi alla ja otti Hannua niin paljon kuin nainen vain voi miestä ottaa. Perseet painoivat peruuttamattomasti ja naiset tyydyttyivät täysin. Vaimoni käntyisi viattomana katsomaan tulijaa… Ohoh, kuulin Anittan sanovan tukahdutetusti.

Herkku pillu halukas nainen - Suomi24 treffit kokemuksia

Pillun nuolemista pano treffit 138
herkku pillu halukas nainen 993
Wilma tku shemale shemale Nyt ihana vaimoni saisi miestä omassa, uudessa kodissamme. Hannu oli herkku pillu halukas nainen näyttänyt aivan elävästi Kortelaiselta, joka paineli urahdellen persettän naisen jalkoväliin. Nyt viimeistän Hannu oli työntynyt sisän vaimoni pilluun.
Ruskea tiputteluvuoto suomitissit Erotiikka oulu kissan sukukypsyys
Se oli antanut naapurin valuvalle pikkurouvalle kullia ja ottanut naarasta pulleiden kivestensä kyllyydestä, koko jykevän varren mitalla. Oli mahtavaa pästä täysin oman katon alle. Aisankannattajan tehtävä oli luututa nöyrästi vieraan miehen, vaimon nussijan, väkevänhajuiset kusiroiskeet pois kodistaan, samaan aikaan kun vaimo pästi miehen levitettyjen namureisiensä väliin. Huudot olivat taas sitä luokkaa, että vaimoni sai Hannun kullista todella mahtavan orgasmivyöryn, ja serkkupoika tuli kunnon roiskauksilla iso kyrpä sykkien. Minäkin sanoin rakastavani ihanaa vaimoani. Serkkupoikasi kävi näköjän taas ennen saunaan menoa pisuttelemassa! Uusi kotimme kaipasi kyllä remonttia muutaman nurkan suhteen. Ehkä tämän teki mieli vähän lipaistakin rakkaani suloista mesikukkaa ennen kuin jäykkä, paksu kyrpä saisi karkeasti vallan.

Topp: Herkku pillu halukas nainen

Välillä kuului matalampia murahduksia ja puhinaa, kun serkkuni äntelehti miehuuspuuhissaan. Oliko ukko antanut äidille luvan saada vierasta kyrpä hänen poissa ollessaan, ettei päsisi pillu kärsimän puutetta? Sellainen on luonnon laki, jota n datingtjenester äänekoski ei pidä vastustaa. Eipä Hannu paljon apua tarvinnut, kun se on aina ollut niin kätevä käsistän. Ja Anitta oli hänen allaan kuin äitini Kortelaisen alla. Kun nytkin pyyhe lanteillani tulin saunasta ja etsin rakasta naistani, löysin Anittan kuuraamasta vessaamme. Tärisin vielä pitkän kuin haavan lehti tuulessa. Välillä Hannu vilkaisi minuun ja iski silmä. Ja sehän sopi meille.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *